Yhteistyö

October 22, 2020

Kiinnostuitko yhteistyöstä ohjelman kanssa? Sepä hyvä! Nyt tulit oikeaan paikkaan.

HessunKahvila on ohjelma, joka tavoittaa keskimääräistä enemmän teknologiasta ja sen eri ilmiöistä kiinnostuneita ihmisiä. Kahvilan kävijä on yleensä myös keskimääräistä enemmän syventynyt ohjelman aihealueisiin, eli sanalla sanoen korkean tason "prosumer" ja huippu tyyppi.

Kun haluat esitellä tuotteitasi tai palveluitasi tälle valistuneelle joukolle, voit ottaa yhteyttä alla näkyvän sähköpostin kautta. 

hekaposti.png 

(ja kyllä..tuo on kuva, koska spämmiansa).

Oleppa siis vain rohkeasti yhteydessä! Mietitään yhdessä, minkälaista yhteistyötä voisimme tehdä. Lähtökohtaisesti ohjelman yleisöä kiinnostavat teknologiset uutuudet ja olemassa olevat teknologian laatubrändit sekä teknologiset ratkaisut ohjelman aihealueilta. Sopivia aiheita ovat esim. tietotekniikka, urheiluteknologia, älyvaattteet, tekoäly, robotiikka, älykoti, kyberturvallisuus, sähköautot, sähköpyörät, polkupyöräily, lenkkeily ym. urheilutuotteet jne.

Kahvilassa ollaan aina avoimia ja rehellisiä, joten siihen on syytä "varautua" myös yhteistyössä. Tämä tarkoittaa rehellistä kerrontaa asioista, niinkuin ne kahvilan testeissä ja käytössä havaitaan. Kun asiat ovat hyvin, se kerrotaan vuolaasti ja jos jotain on huonosti, sekin kerrotaan varmasti. Täydellisyyden "höpötystä" ja sumutusta ei usko eikä halua kuulla kukaan. Tämä lienee selvä homma nykymaailmassa muutenkin, mutta onhan se hyvä kuitenkin disclaimerina myös ääneen todeta. Siihen voit kuitenkin aina luottaa, että herrasmies-meininki vallitsee aina puolin ja toisin. Aivan varmasti.

Mikäli olet edelleen kiinnostunut yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä. Minulla on niin teoreettista, kuin käytännön osaamista monista teknologian aihealueista ja löydämme varmasti yhteisen sävelen. Erilaiset audiotuotannot onnistuvat myös tarvittaessa. Annan mielelläni lisätietoja ohjelmasta ja siihen liittyvistä asioista. Ollaan kuulolla, sillä HessunKahvila on paras kuunnella!

Br,

-Hessu

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App